Valet & val under valet 2022

Synd att ingen s.k. reporter/journalist (jag anser personligen att det finns mkt få riktiga, objektiva o modiga journalister i Sverige då de flesta ingår i "klägget"* som hänger på Stureplan) vågar tvinga fram en förklaring el. beskrivning på HUR alla vallöften som nu haglar skall genomföras.

"Vi skall krossa gängen"

Hur?

"Vi skall garantera energiförsörjningen"

Hur?

"Vi kommer stödja bönder, barnfamiljer, pensionärer, restaurangägare, åkerier, vårdpersonal, poliser, lärare, brottsutsatta, folk med psykisk ohälsa, skötsamma boende i utsatta miljöer, arbetslösa, barn med diagnoser som har problem i skolan, mobbade, lågutbildade...etc etc etc)"

HUUUUUUUR?????

*Klägget är politiker, journalister o näringslivshöjdare som umgås, knarkar, kn*llar o super på krogarna runt Stureplan (myntat av Juholt - Avslöjandet kastade ut honom i kylan av sekten Sossarna)

Min/vår goda vän Åsa Fiffi Lundh påtalade att alla politiker är samma "kålsupare" vilket är sant. 
Lögnerna o flosklerna haglar från alla håll. Jag "kämpar" med att hitta ngt parti att stödja överhuvudtaget. Gillar eg. bäst Medborgerlig Samling men det partiet har många år kvar innan det är en riktig maktfaktor.

Vänstern går bort inte för att dom specifikt är just vänstern (marxism o socialism har många goda idéer) utan för att svenska varianten av vänsterpolitik mer påminner om Nordkoreansk kommunism (hat, kontroll, censurera/tysta, våldsam o ointelligent aktivism, kontrollera media, mörklägga, ljuga o hjärntvätta) än t.ex amerikanska demokrater. Jag kan inte stödja dylikt "tänk". Om sossarna hittar hem till ursprunglig politik (typ 70- & 80-tal) skall jag lyssna igen.

SD går bort utifrån att dom alltjämt är för nära sitt rasistiska ursprung. Dom rensar dock effektivt i leden och för var dag blir dom vettigare o vettigare. 

Paradoxalt nog påminner dessa (sverige)-demokrater mkt om ett annat gäng (social)-demokrater på 60-talet. 

Sossarna var ett extremt rasistiskt o nazistiskt parti på 20- & 30-talet å fick sen tvätta sitt rykte (även om rasbiologiska institut, baltutlämning, nassetåg genom Sverige under vk-2 mm gjorde det svårt). Ergo - Precis som Sverigedemokraterna tvättar ryktet nu (dock är SD.s synder typ skinnhuvuden, rasistiska demonstrationer o kransnedläggning vid Karl XII staty inte i närheten av så rasistiskt som sossarnas historiska synder). 

Vill du lära dig hur man "spår" framtid (ekonomi, politik, samhälle, psykologi, kriser o konflikter mm) lär av historien.

Således skiljer jag mig väl lite från många i fårskocken svenskar För de flesta i fårskocken (folket) orkar inte bryyy sig utan röstar som dom alltid gjort. Det är det yttersta beviset på att man är ett genuint korkat 🐑 i skocken. Man gnäller, klagar och förfasas men ser inte sin egen del i förfallet.

Jag är per se inte särskilt konservativ även om jag tyckte bättre om Sverige på 80-talet än Sverige anno 2022. Men jag tycker ngn annan kan åtminstone få chansen att regera i Sverige nu. Jag tror ICKE S, Mp, C o V i 4 år till kommer gynna Sverige. Jag vet iofs inte om M, KD, SD o L är ett bättre val? Men jag vill iaf ge dem en chans.

Stay Safe ❤️

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tillitskultur kontra klankultur....

Apokalypsen

Medvetandet....