Allvarligt... Vad krävs?

Definition på flykting är att fly från krig till skyddande miljö i närmast liggande fredad zon (närmiljö/grannland). För att sedan återvända och bygga upp sitt eget land när kriget är slut. DET är FN.s definition på flyktingstatus och migration.

Ovanstående definition har Sveriges politiker & genuint ointelligenta pk-pöbel totalt glömt bort verkar det som? I Sverige finns bara rättigheter för asylsökande/flyktingar å inte tillstymmelse till skyldigheter. Det har skapat ohållbar invandring.

Inte heller vågar Sverige ställa krav på återresa när krig är över eller ens ifrågasätta om det finns ngt krig man flytt ifrån överhuvudtaget? För alla dylika funderingar är tydligen rasistiska i vårt land? Vi har även lärt invandrare, papperslösa och asylsökande m fl att kalla oss ur-svenskar för rasister om vi på minsta sätt ställer krav på dessa eller på minsta sätt ifrågasätter deras skäl till att befinna sig i Sverige??? Inte ens medborgarskap, ålder eller äkthet på examenspapper får ifrågasättas då det kan uppfattas som kränkande eller rasism???

Vårt land är t.o.m. så bisarrt att vi tydligen inte ser ngt konstigt med att flyktingar tar sig genom 7-8 länder för att komma till just Sverige (se FN.s definition på flykting ovan) eller det fenomen att efter att ha uppehållit sig i Sverige i 2-3 år vissa "flyktingar" åker tillbaka till det land man påstår sig flytt ifrån för att semestra???

För min del räcker det nu. Jag tänker inte vara rädd för rasisttjafset alls. Jag tänker börja ifrågasätta vad i helvete vi håller på med i detta land? Vad är syftet med vår fullständigt bindgalna migrationspolitik. 

Varför håller "våra" politiker på som dom gör? Varför tycks bara ett fåtal politiker ha förmågan att se sanningen? Varför ifrågasätter vi, folket, inte mer? Varför tycks man försvara o gilla kriminella kräk? Varför likställs kritik mot kriminella gäng- & klaner med rötter i andra länder med rasism? Varför likställs ogillande av kriminella invandrare med ogillande av alla invandrare? 

Ser inte "våra" politiker rapportering om alla mord, skjutningar, förnedringsrån, våldtäkter, kriminella klanuppgörelser (masslagsmål), hot emot o mord på poliser, stenkastning mot räddningstjänst, bilbränder, hedersvåld, islamism, kvinnoförtryck, barnmisshandel, knarkförsäljning, illegala vapen, knivskärningar, gängbråk, stölder, bidragsfusk, otrygghet, hot mot tjänstemän....etc etc etc eller struntar dem i det?

VAD I HELVETE HÅLLER DOM PÅ MED?!?

Dessa politiker o beslutsfattare är inte här o nu alls. Dom är alltjämt kvar i ett samhälle för 30 år sedan. Man diskuterar "klassamhälle" som förklaringsmodell för förnedringsrån där gärningsmän pissar folk i munnen o filmar det samt våldtar kvinnor för att dom inte har burka? Sverige av idag har en kriminalitet som är sprungen ur krigstänk o våldsklaner. Kriminella med noll respekt eller lojalitet till svenska staten. 

Den politiska oförmågan att ens klara av sitt kärnuppdrag (trygghet o ordning) måste ju kraftfullt utmanas o ifrågasättas. Jag förstår inte hur man kan välja att rösta på dessa politiker? Fast mest troligt är man lika fast i tankarna (samhället för 30 år sedan) som dom. Man vågar, kan, vill eller har bara inte förmågan att förstå att det man försvarat och många ggr kämpat för (invandring o mångkultur) har gått åt helvete...

Visst, utbilda 100 000 poliser till men om dom är rädda för (att bli ihjälskjutna) när intellektuellt nedsatta, påtända, tungt beväpnade och obegripligt stöddiga mena-pojkar står o kaxar emot dom i orten så har dessa 100 000 poliser ingen betydelse. Dessutom straffas inte de beväpnade tonårsmördarna nämnvärt o det vet både polisen och de kaxiga små asen.

"Men föräldrarna då"? Även här appliceras svenskt "tänk" kring föräldraskap. Glöm den tanken... Föräldrarna är inte sällan analfabeter, kan inte svenska, vet inte vad som händer i Sverige (läser inte o tittar inte på svenska nyheter) samt manipuleras av sina små gossar som beter sig som helgon hemma och är svin ute i orten. När dom grips eller mördas fattar deras föräldrar ingenting alt. är föräldrarna lika kriminella klanmedlemmar som hatar Sverige, svenskarna o staten.

Min dystra framtidsprognos lyder: Medborgargarden i var o varannan stad, handfallen o rädd poliskår, gated communitys, privata vaktstyrkor, upplopp, gäng- o klankrig mkt värre än nu, extremt överbetalda politiker som står o stampar, oförmögna att ens diskutera verkligheten..... Jag tänkte skriva dagliga våldsdåd och skjutningar men så slog det mig att det är ju inte framtiden utan det sker ju nu!

Släpp din mentala dimridå o ängslan o din nostalgitripp till Sverige anno 1990. Kom in i matchen å fatta hur Sverige av idag ser ut. Släpp din inprogrammerade rädsla för att kränka "minoriteter". Släpp din rädsla för rasism. Prata med alla svenskar som inte vill ha det såhär (oavsett om hen är från Chile, Polen, Irak, Australien, Korea eller Skövde) Vakna och kräv politiker på åtgärder. Å väck dina medmänniskor.... Annars finns inget svenskt eller tryggt kvar om 10-15 år. 

 Stay safe!










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Narcissisten..

Är döden slutet?

INSIKTER....